E-Posta: info@necoline.com   Telefon: +90 541 674 05 98

EN

2021-05-26

Yemek Odası Masa Takımları

Yemek Odası Takımları

Ev dekorasyonunun en önemli parçalarından biri olan yemek odası takımları, eşsiz tasarımları ve dayanıklı yapıları ile Necoline / Necomobilya & Aksesuar ile buluşuyor. Salon renklerine ve dekorasyonuna uygun modelleri seçerek bu alanı kişiselleştirebilir ve sevdiklerinizle vakit geçireceğiniz konforlu bir alan yaratabilirsiniz.

Yemek odası takımlarında salonunuzun büyüklüğü en önemli etkenlerden biridir. Daha dar alanlar için küçük ebatlarda veya açılım masa mekanizmasına sahip modelleri tercih edebilirsiniz. Misafir ağırladığınız zamanlarda tek hamle ile masayı uzatabilirsiniz. Seperatörlü ve seperatörsüz kaşıklık çekmecelerine çatal bıçak takımlarını rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Dilerseniz bench modellerini de tercih ederek sandalyelerin kapladığı alandan tasarruf edebilirsiniz. Minimal bir tasarım anlayışıyla üretilen bu ürünler dar alanlar için pratik bir çözüm sunuyor.

Konfor ve aidiyet hissini vurgulayan ahşap, mermer, sunta, mdf, suntalam, mdflam, deri ve kadife malzeme kombinleri geçmişin estetik çağrışımlarını yaşam alanlarımıza davet ediyor. Dingin ve elit tonlar, yalın ve yumuşak hatlar birleşerek yenilikçi olduğu kadar yaşanmışlığın zengin izlerini taşıyan bir tasarım anlayışını yansıtıyor. Abartıdan uzak, yalın ama etkileyici tasarım detayları zaman ve büyüleyici bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Geniş salonlar için, masif ahşap ayaklı sandalyeler; örme, süet ve dokuma kumaş seçenekleri ile sunuluyor. Koltuk takımına uygun masa takımları bir kumaş ve renk seçimi ile salonda benzersiz bir uyum yakalayabilirsiniz. Süs eşyalarının yanı sıra tabak takımlarını da yerleştirebileceğiniz, çekmeceli ve kaşıklıklı masalar, geniş bir saklama alanı sunuyor. Modern ve zarif tasarımlı yemek odası takımları kolay temizlenebilir ve dayanıklı yüzeyleri ile uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilir. Siz de Necoline'ın eşsiz modelleri arasından evinize en uygun masa takımını kolaylıkla seçebilirsiniz.