E-Posta: info@necoline.com   Telefon: +90 541 674 05 98

EN

2022-02-18

Tel Sandalye Nedir?

Tel sandalye nedir? Son birkaç senedir pek çok kişi tarafından tercih edilen mobilyalardan bir tanesi de tel sandalyelerdir. Tel sandalyeler; modaya uygun görünümü, ağır olmaması ve çağdaş stili ile çoğu ofis, ev, otel, restoran ortamında kullanılır. Tel sandalyeler ekonomik olması sebebiyle de tercih edilen bir mobilya türüdür. İsminden de anlaşılacağı üzere temel malzemesi tel olan bu sandalyeler çağdaş dekorasyon fikirlerinin en mühim unsurudur. Sandalye modellerinin yakından incelemesini yapmak ve tarz yansıtan ürünü sipariş etmek için internet sayfaları üzerindeki ilgili çevrimiçi mağazalar ziyaret edilebilir.

Tel Sandalyede Kullanılan Malzemeler

Tel sandalyelerde nikel ve krom zeminli çelik ipler kullanılır. Tel kalınlıkları 0,4-0,6 milimetre olur. Açık ve kesin olarak sınırlanmış bir düzene göre dizayn edilen bu sandalyelerin oturma bölümlerinde minder yer alabilir. Kimi modellerde minder yer almaz. Bu tür sandalyelerde şahsa has minderler kullanılabilir. Üretimi basit olan ve bu sebeple ahşap sandalyelere nazaran daha cüzi fiyatlarla satışa sunulan tel sandalyelerin kullanımı kolaydır.

Ahşap sandalyelere nispeten daha hafif olduğu için daha rahat kullanışlıdır. Kendinden minderli modellerinde minimum 10 milimetre sünger vardır. Döşeme olarak çoğunlukla deri tercih edilse de şahsa has değişik kumaşlar da tercih edilebilir. Siyah, gri, beyaz ya da istenilen farklı renkleri mevcut bulunur.

Tel Sandalye Seçmek İçin Geçerli Sebepler

Tel sandalyeler ağır olmadıkları için kullanım bakımından kolaylık sağlar. Bunun yanı sıra;

  • Kolay çekilebilir veyahut masaya doğru kolayca itilebilir.
  • Zeminde çizik oluşturmayan ayaklara sahiptir.
  • Sandalyenin ayakları zeminde kaymaz.
  • 140 kilograma kadar ağırlık taşıma gücüne sahiptir.
  • Bütün telleri bilgisayarda kaynaklanan tel sandalyeler oldukça dayanıklıdır.
  • Salon, mutfak, balkon, bahçe, ofis, restoran ve otel benzeri alanlarda kullanım için elverişlidir.
  • Konforlu ve rahattır. Sırt hatlarına uygun olarak tasarlandığı için işlevseldir.
  • Oturum yüksekliği ve yükseklik standartlarına uygundur.
  • Kolay temizlenir, leke ve kir tutmaz.

Özgün ve yeni tel sandalyeler için çevrimiçi mağazalar ziyaret edilebilir, beğenilen ürüne cüzi fiyatlarla sahip olunabilir.