E-Posta: info@necoline.com   Telefon: +90 541 674 05 98

EN

2022-02-10

Minimal Alanlar İçin Masa Takımı Önerileri

Herkesin evi çok büyük olmayabilir. Masa koyacağı alana küçük olduğu için masa sıkıntısı yaşayan onlarca insan vardır. Alan küçükse mutlaka büyük masa koyulması gerekmemektedir. Oldukça şık ve işlevsel küçük masalarda mevcuttur. Önemli olan uygun alana uygun masayı seçebilmektir. Merak edenler için minimal alanlar için masa takımı önerileri bir fikir verecektir.

Kahve Masaları

Kahve masaları ya da diğer tabirle çok küçük masalardır. Bir asadan ihtiyaç duyulan he şeyi kullanıcısına verecektir. Minimal alanlar için ideal masa boyutudur. Kullanımı da minimaldir. Üzerine büyük bir masaya koyduğunuz gibi fazla miktarda eşya koyamazsınız. Minimal yaşam tarzına sahip olanlar için ideal bir masa türüdür.

Küçük Kara Masalar

Genellikle küçük alanlarda tercih edilen masa türlerinden bir tanesi küçük kara masalardır. İki kişi karşılıklı çok rahat yemek yiyebilir. Kare olmasından dolayı dört tarafına dört kişi oturabilir. Küçük ve samimi ortamlar için uygundur. Çevresinde oturanlar kendilerini bir kafe de hissedebilirler. Ayrıca bu tip masalar her köşeye yerleştirilebilir. Fazla alan kaplamazlar.

Açılıp Kapanabilen Masalar

Minimal alanlarda zaman zaman büyük masaya ihtiyaç duyanlar için uygundur.

  • Kalabalık misafirlerde açılabilir.
  • Çocuklarla aktivite yapılırken büyük bir masaya ihtiyaç duyulabilir.
  • Açılabilir olmasından dolayı hem küçük hem büyük kullanılır ve ikinci bir masaya gerek kalmaz.

Açılıp kapanabilen masalar neredeyse her modelde üretilmiş masalardır.

Yuvarlar Masalar

Yuvarlak masalara minimal alanlar için ne uygun olan masa türlerinden bir tanesidir. Yuvarlak masalar işlevsel, şık ve dekoratif duran masa türlerinden bir tanesidir. Evinde şıklığı arayan hanımlar genellikle yuvarlak masa tercih etmektedir. Ayrıca kar bir masaya göre de daha şık durmaktadır.

Sandalyesiz Masa Takımları

Minimal alanlarda yer kaplamayan bir masa takımı arayanlar sandalyesiz masa takımlarını da tercih edebilirler. Sandalye yerine bank ya da tabure tercih edilebilir. Her ne kadar bir sandalyenin rahatlığını vermese de alandan tasarruf etmek için tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. tabureli masa takımı modellerinin tabureleri üst üste geçerek yerden tasarruf edilmesini sağlayacaktır.