E-Posta: info@necoline.com   Telefon: +90 541 674 05 98

EN

2022-03-03

Masa Sandalye Uyumu Olmalıdır? ( Kare Masa Ayağı) ( Yuvarlak Sandalye Ayağı)

Masa her evde olması gereken bir üründür. Konu yemek masası ve yemek sandalyesi olunca, sahip olması beklenen en önemli ilk özellik ergonomik olmasıdır. Seçmiş olacağınız yemek masası ve sandalyesi, kesinlikle yumuşak ve konforlu bir oturma alanına sahip olması gerekir. Oturan bireyin sandalye ile temas ettiği noktanın konforu son derece önemlidir. 

Bunun yanı sıra sırt yaslama kısmının da yumuşak ve konforlu olması gerekiyor. Sandalyeler bel boşluğu için uygun olmalı ve bu sayede herhangi bir bel ağrısına engel olmalıdır. Bu evrede sandalyenin boyutu da son derece önemlidir. Dikkat edilmesi gereken bir başka noktadır sandalyenin boyutu. Yerden yeteri kadar yüksekte olması gerekiyor.

Canlı Ve Hareketli Renkli Olmalı

Sandalye uyumu olmalıdır? Birbirine uyumlu olması gereken parçalardır. Doğal ve ahşap görünümlü bir masa seçimi yaptınız. Burada önemli olan diğer etken ise sandalyenin döşemesidir. Tercihlerinizde özenli bir şekilde davranın en iyi trend olan kumaşları seçebilirseniz.

Uyum Önemli

Yemek odası masa ve sandalyesi birbirine son derece uyumlu olmalıdır. Aksi halde birbirini tamamlamayan iki farklı parça gibi görünebilir. Evin geneli ile de uyumlu olması önemli bir konudur. Ancak daha önemlisi salonu baz almaktır. Günümüzde bilhassa şehir merkezinde bulunan evlerde yemek masası ile salon aynı mekanda yer alıyor. Ahşap ve metallerin salonunuzdaki sert materyallerin birbiri ile uyumlu olması gerekiyor.

Kavisli Sandalyeler

Mobilyalar geçmişten günümüze kadar oldukça gelişmiş ve bu alanda çok fazla ilerleme kaydetmiş durumda. Kullanımların en üst düzeyde konfor elde etmeleri için gereken her şey mevcut. Bu durum yemek masası ve sandalyesi söz konusu olduğunda da önem arz ediyor. Bilhassa hafif kavis verilmiş olan modeller yemek masa ve sandalyelerinde en çok tercih edilenler arasında.

Toprak Ton Kombinasyonu

Ahşap yemek masası en çok tercih edilen yemek masaları arasında yer alıyor. Hal böyle olunca dakombinasyon masaya göre yapılıyor. Beyaz ve toprak tonlarından oluşan sade ve modern yemek odası oldukça fazla kullanılıyor.