E-Posta: info@necoline.com   Telefon: +90 541 674 05 98

EN

2022-03-07

Fonksiyonlu Masaların Avantajları?

Genelde yemek masalarında olan özellikler ile masaya ek fonksiyonlar eklenir böylece kullanıcılara birçok yarar sağlar. Peki, bu masaların amaçları nedir? Neden bu kadar çok tercih edilir?, Nasıl yararlar sağlar?, Kullanıcı için ne şekilde kolaylık sağlar, işini kolaylaştırır?

Fonksiyonlu Masaların Avantajları?

Fonksiyonlu masalar genelde düz masalara istinaden daha çok tercih edilir.

Peki, bunun sebebi nedir inceleyelim;

  • Katlanılabilir masaları tercih ederek kısıtlı alanınızı değerlendirebilirsiniz.
  • Masanız katlanmış halde daha küçük ve biçimli görüneceğinden kullanmadığınız zamanlarda da şık ve zarf bir görünüm elde edebilirsiniz.
  • Gizli veya saklanabilen bölmeleri olan masalar sayesinde ise dağınıklık kolayca toparlanır, görülmez, düzenli ve toplu bir görünüm sağlar.
  • Ayrıca yemek masalarında iç bölmelerde bulunan kaşıklık sayesinde sofranızı kurmak daha kolaylaşır ve mutfağa git gel yapmak zorunda kalmadan sunum açabilirsiniz.
  • Sihirli sehpalar sayesinde örneğin genelde 4 kişilik bir masa kullanırken misafirleriniz geldiğinde masayı büyütmeniz gerekebilir, bu durumlar için sihirli sehpa birebirdir.

Sonuç olarak kalabalık bir aileyseniz veya günlük işlerinizi kolaylaştırmak, gerekli eşyaları saklamak, depolamak veya kaşıklık amacıyla kullanışlı bir masa istiyorsanız fonksiyonlu bir masa sizin tercihiniz olabilir.

Masa Nasıl Fonksiyonlara Sahip Olabilir?

Masalar çeşitli özelliklere sahip olabilip, farklı amaçlar dahilinde türlere ayrılmıştır.

Bunları inceleyelim;

  • Tekerlekli masa sayesinde masanızın yerini değiştirmeniz çok kolay olacaktır.
  • Gizli kaşıklık sayesinde dağınık bir görüntüye sahip olmadan sunum malzemelerinizi masa içinde bulundurabilirsiniz.
  • Sihirli sehpa sayesinde misafirleriniz için masayı büyütebilirsiniz. Bunun gibi türlü fonksiyonlara sahip masaları evinizde kullanım için ihtiyacınız doğrultusunda tercih edebilirsiniz. 

İhtiyacınız Doğrultusunda Size en Uygun Masayı Nasıl Seçmelisiniz?

Eğer masanızın yerini sık sık değiştirmeniz gerekiyorsa tekerlekli, eğer gerekli eşyaları masanıza yakın tutmak istiyorsanız çekmeceli veya gizli bölmeli, eğer masanızı hem küçük hem de istediğinizde büyütebileceğiniz her iki şekilde de şık duran bir masa olmasını istiyorsanız sihirli masa tercih edebilirsiniz.

Bu yazımızda fonksiyonlu masaların avantajları konusunu inceledik. Siz de ihtiyaçlarınız doğrultusunda size en uygun olan fonksiyonlu masayı tercih edebilir, günlük hayatınızda sizin için işleri kolaylaştırmasını sağlayabilirsiniz.