E-Posta: info@necoline.com   Telefon: +90 541 674 05 98

EN

2022-01-27

Baby Face Kumaş Sandalye Temizliği Nasıl Olmalıdır?

Sandalye ve koltuk gibi eşyaların döşemesinde kullanılan kumaşa göre temizlik yapılmalıdırBaby face kumaş halihazırda leke tutmayan bir kumaştır bu nedenle temizlenmesi diğer kumaşlara nazaran daha kolaydır. Bu yazıda baby face kumaş sandalye temizliği nasıl olmalıdır? Sorusunun cevabını vereceğiz.

Baby Face Kumaş Nedir?

Baby face kumaş, kadife dokusuna sahiptir ve daha çok kullanım kolaylığı için üretilen modern bir kumaştır. Kolay silinebilir ve esnek bir yapıya sahiptir. Bu sebepten dolayı kullanım kolaylığı sağlıyor ve birçok kişi koltuk, sandalye döşemesi için baby face kumaş tercih etmektedir.

Baby Face Kumaş Sandalye Temizlik Yöntemleri Nelerdir?

Baby face kumaş sandalye temizliği nasıl olmalıdır;

  • Sandalye kumaşını süpürün.
  • Kadife fırçası ile hafif bir şekilde fırçalayın.
  • Lekelere çabucak müdahale edin; leke yayılmadan silmek lekeyi daha kolay temizlemenizi sağlar.
  • Eğer lekeler inatçı ve eski ise buharlı temizleyici kullanın.

Sandalyeyi temizleme işlemi bu uygulamaları sırasıyla yaptıktan sonra bitecektir.

Baby Face Kumaş Temizliği Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Baby face kumaş kadife bir kumaştır. Eğer fırçalama veya ovalama ile temizliyorsanız kumaşın zarar görmemesi için fazla bastırmadan silmeye ve kumaşı fazla ıslatmamaya özen göstermelisiniz. Eğer sadece ıslaklık varsa bunu saç kurutma makinesi ile kurutabilirsiniz fakat çok yakın tutarsanız kumaş zarar görebilir.

Baby Face Kumaş İçin En Doğru Temizlik Yöntemi Nedir?

Sandalye kumaşlarına göre uygulanacak birçok temizlik yöntemi vardır, peki en uygun ve en sağlıklı yöntem hangisidir; Profesyonel temizlik sandalyenizin kumaşı için seçebileceğiniz en iyi yöntemdir. Buharlı temizleme sandalyelerinize zarar vermeden buhar yardımıyla sandalye kumaşınızı lekelerden kurtarmanıza ve yeni görüntüsü vermenize yarar. Bu yöntemle en inatçı lekeler dahi çözülür ve yeni bir sandalye görüntüsüne sahip olursunuz.

Sandalye Kumaşınızı Silmek İçin Kullanacağınız Ürünleri Neye Göre Seçmelisiniz?

Kumaş özelliklerini bilmeli ve üreticiden de bilgi almalısınız. Eğer varsa etiketinde yazan talimatlara uymanız gerekir. Kullanacağınız temizleyicinin kullanım talimatı ve özelliklerini mutlaka okumalısınız. Dikkat etmeden kullanacağınız temizlik ürünleri kumaşa zarar verebilir veya fazla köpürüp temizliği zorlaştırabilir, bu nedenle kullanımdan önce talimatları okumak ve kumaşınıza uygun temizleyiciyi seçmek kumaşınıza zarar vermeden lekeden arındırmanıza yardımcı olup en iyi sonucu verir.